ΟΙΚΟΚΙΝΟΑ

Καλωσορίσατε,

Είμαι ο Γιώργος Παπαχριστοδούλου, βιολόγος, βιοκαλλιεργητής από το 2012 και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης… Θέλω να σας παρουσιάσω την κινόα και να σας βοηθήσω να βρείτε συνταγές για να την μαγειρέψετε. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να σας προκαλέσω να δοκιμάσετε την ΟΙΚΟΚΙΝΟΑ.Η ΟΙΚΟΚΙΝΟΑ είναι η πρώτη ελληνική κινόα και μάλιστα βιολογική. Καλλιέργησα για πρώτη φορά σπόρους κινόα το 2014, στο Όρος Χλομός, στα οροπέδια της αρχαίας Λοκρίδας. Κατάφερα να παράγω και να διαθέσω τις πρώτες ποσότητες στην αγορά το 2017, κυρίως στις λαϊκές αγορές βιοκαλλιεργητών Αττικής.


Η άμεση επαφή με τους καταναλωτές με έπεισε ότι διαθέτω ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν και μάλιστα με μοναδική γεύση!!! Έτσι και αποφάσισα να δώσω σε αυτή την μοναδική γεύση ένα όνομα… και το όνομα αυτής… ΟΙΚΟΚΙΝΟΑ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κινόα είναι η πρωτεϊνική της σύνθεση. Όταν η κινόα συνδυαστεί με όσπρια μας προσφέρει πρωτεΐνη ανώτερη από αυτή του κρέατος! Και μάλιστα αντί για τοξίνες, μας προσφέρει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες! Η κινόα είναι εύκολο υλικό στην χρήση της – χρησιμοποιείται όπως το ρύζι και το πλιγούρι. Αυτός είναι και ο λόγος που η είσοδος της στην μεσογειακή κουζίνα είναι τόσο εντυπωσιακή! 


Χρησιμοποιήστε την κινόα στην διατροφή σας...
...και αυτή υπόσχεται να σας προσφέρει ευεξία!